Elementti­saumojen korjaus

Elementtisaumojen huoltoväli nykyisillä saumausmassoilla ja työtekniikoilla on noin 15 vuotta. Auringon UV-säteilyn haurastuttava vaikutus ja ilman lämpötilan vaihtelun aiheuttama loputon puristus- ja venytysliike väsyttävät saumausmassan kimmoisuutta ajan kuluessa.

Saumaset toteuttaa elementtien uusintasaumauksia kaikenlaisiin kohteisiin. Ammattitaidolla tiiviiksi uusitut saumat parantavat rakennuksen energiataloutta ja pidentävät sen elinkaarta, eli nostavat rakennuksen arvoa.

Korjausprosessin aikana tarkistamme elementtien väliset villoitukset ja teemme tarvittaessa lisävilloituksen. Lopuksi saumat viimeistellään huolellisesti käsityönä.

TÄRKEÄÄ! Vanhojen elementtisaumojen korjaustöissä on vaarana altistua betonipölylle sekä PCB- ja lyijyhiukkasille. Siksi saumausmassojen poistaminen vaatii huolellista suunnittelua ja tinkimätöntä työturvallisuutta.

Saumaset Oy huolehtii saneerauskohteissaan aina sekä saumaustyöntekijöiden, asukkaiden että ympäristön suojelemisesta PCB- ja lyijyhiukkasilta.Huolehdimme myös, että korjauskohteen asukkaat tietävät mitä ja milloin heidän talonsa työmaalla tapahtuu.

OTA YHTEYTTÄ ja tilaa elementtisaumojen MAKSUTON KUNTOKARTOITUS!